Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θα παρομοίαζα την ζωή μου με την αμυγδαλιά. Γιατί όταν ανθίζω, ανθίζω για τα καλά»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1973 στο Μόναχο της Γερμανίας και μετακόμισε στην Ελλάδα λίγα χρόνια μετά. Πήρε πτυχίο ηλεκτρολόγου, αλλά η ζωή του επιφύλασσε άλλη καριέρα. Κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 80 εργάστηκε ως ραδιοφωνικός παραγωγός. Μια από τις μεγάλες του αγάπες είναι η συγγραφή. Από το 1991 ξεκίνησε να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές με μεγάλη επιτυχία μιας και ο κόσμος τον αγάπησε βαθύτατα λόγο του ιδιαίτερου χαρακτήρα αλλά και του επικοινωνιακού του ταλέντου. Σήμερα τον απολαμβάνουμε στον ANT1 στην αγαπημένη εκπομπή «THE 2NIGHT SHOW»

Το άρωμα ενός άντρα είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της εμφανισιακής του ταυτότητας. Τι σχέση έχετε με τα αρώματα;
Μου αρέσουν πολύ τα αρώματα, μου αρέσουν πολύ οι ωραίες μυρωδιές. Κατά την διάρκεια της ζωής μου μέχρι τώρα έχω αλλάξει μόλις δυο αρώματα. Γενικά μ’ αρέσει να κρατάω το άρωμα που με εκφράζει. 

Αν παρομοιάζατε την ζωή σας με ένα λουλούδι, ποιο θα ήταν αυτό και γιατί;
Με την αμυγδαλιά. Γιατί όταν ανθίζω, ανθίζω για τα καλά! 

Έχετε ερωτευτεί γυναίκα από το άρωμα της, αν ναι πως μύριζε;
Όχι, δεν έχω ερωτευτεί γυναίκα από το άρωμά της, αλλά σίγουρα με επηρεάζει ένα πολύ ωραίο άρωμα. Όπως και με απωθεί ένα άσχημο ή πολύ έντονο άρωμα σε μια γυναίκα.

Ποια μυρωδιά σας γυρνάει στα παιδικά σας χρόνια;
Της ρίγανης. Γιατί μεγάλωσα σε χωριό και την εποχή που έβγαινε η ρίγανη μύριζε όλο το χωριό. Έχει μείνει ανεξίτηλη η ανάμνηση αυτή στο μυαλό μου. 

Γρήγορη ευχαριστώ από καρδιάς για την συνέντευξη!