Παρασκευή, Αυγ 12, 2022

Νικόλ Παναγιώτου: «Το άρωμα δίνει το στίγμα στο στυλ»

Το στυλ παραπέμπει στην ταύτιση του εσωτερικού μας κόσμου με τον εξωτερικό και ορίζεται ως το καθρέφτισμα της προσωπικότητας στην εμφάνιση! Η ενδυματολόγος και στιλίστρια Νικόλ Παναγιώτου αφιέρωσε την ζωή της στη μόδα καθώς επιμελείται τις εμφανίσεις των επωνύμων με ένα βιογραφικό γεμάτο από καταξιωμένους καλλιτέχνες από κάθε χώρο. Εμπνέει απαράμιλλη εμπιστοσύνη λόγω του ταλέντου, της αληθινής αγάπης αλλά και των γνώσεων της για τον απαιτητικό χώρο της μόδας!

Ποσό σημαντικό είναι το άρωμα για την ολοκλήρωση του στυλ;

Το άρωμα είναι η τελευταία πινελιά στο έργο του δημιουργού! Δίνει το στίγμα στο στυλ. Το άρωμα είναι τόσο σημαντικό, θεωρώ πως είναι σαν το “κερασάκι στην τούρτα“.

Θεωρείτε ότι σε κάθε στυλ ταιριάζει και διαφορετικό άρωμα;

Θεωρώ πως το άρωμα είναι σχετικό με την προσωπικότητα του καθενός! Φυσικά και σε κάθε στυλ ταιριάζει διαφορετικό άρωμα.

Τι νότες προτιμάτε στα αρώματα;

Μου αρέσουν τα φρουτώδη αρώματα, εκείνα που χαρίζουν ενέργεια και δυναμισμό! Γενικά μου αρέσουν τα ανδρικά αρώματα. Προτιμώ να φοράω κι εγώ η ίδια ανδρικά αρώματα είναι η αλήθεια!

Ποια μυρωδιά σας μεταφέρει στα παιδικά σας χρόνια;

Η μυρωδιά που με μεταφέρει στα παιδικά μου χρόνια είναι αυτή του πράσινου σαπουνιού. Μου θυμίζει αγαπημένα μου πρόσωπα και όμορφες στιγμές!

Τι μυρωδιά έχει ο έρωτας για εσάς;

Χμμ… ο έρωτας έχει μυρωδιά παιδικής πούδρας για εμένα. Μυρωδιά Φρεσκάδας, εκείνη η χαρακτηριστική μυρωδιά του «καινούργιου!