Σάββατο, Ιαν 29, 2022

Τάκης Ζαχαράτος: «Το άρωμα σε φέρνει κοντά στο χαρακτήρα. Όταν κάνω τη Marilyn Monroe δεν μπορώ να φορέσω άλλο άρωμα πέρα από το Chanel νούμερο 5»

Ο ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος γεννήθηκε στην Πάτρα, διατηρούσε κομμωτήριο εκεί όπου τον ανακάλυψε η Ρούλα Κορομηλά και από τότε ξεκίνησε μια λαμπρή πορεία. Έχει μιμηθεί τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής Showbiz και όχι μόνο. Το αστείρευτο, έμφυτο ταλέντο του μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου σε μια εποχή που όλοι το έχουμε ανάγκη!

Το άρωμα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας;
Το άρωμα παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο γιατί όλες οι αναμνήσεις είναι συνδυασμένες με αυτό, o εγκέφαλος αποθηκεύει τα αρώματα σε συνδυασμό με γεγονότα, οπότε είναι αλληλένδετα. Tο άρωμα είναι σαν τα καρέ της ζωής, σαν ένα soundtrack της ζωής αλλά αρωματικό soundtrack.

Τι συστατικά προτιμάτε στα αρώματα που επιλέγετε;
Στα αρώματα μου αρέσουν αυτά που είναι δροσερά, που έχουν την αίσθηση του αφρόλουτρου, τα πιο λουλουδάτα, αυτά που δίνουν την αίσθηση της καθαριότητας και της δροσιάς.

Υπήρξε η στιγμή που για να μιμηθείτε ένα πρόσωπο χρειάστηκε να φορέσετε
ένα συγκεκριμένο άρωμα για να το νιώσετε περισσότερο κοντά σας; 

Ναι, είναι πάρα πολύ σημαντικό το άρωμα σε φέρνει κοντά στο χαρακτήρα και φυσικά όταν κάνω τη Marilyn Monroe δεν μπορώ να φορέσω άλλο άρωμα πέρα από το Chanel νούμερο 5.

Περιγράψατε μου μια σημαντική αρωματική ανάμνηση από τα παιδικά σας
χρόνια;

Θυμάμαι το πρώτο άρωμα που μου έβαζε η μαμά μου, ένα καταπληκτικό παιδικό άρωμα που ήταν η αγαπημένη μου παιδική κολόνια, πάντα την αναζητώ και έχω βρει κάτι τώρα που μοιάζει πολύ και μου δίνει μεγάλη χαρά.

Αν ήσασταν κάποιο συστατικό αρώματος πιο θα ήσασταν και γιατί;
Νομίζω θα ήμουν κάραμελ βανίλια, εκεί κάπου ανάμεσα, δεν ξέρω γιατί, μου αρέσουν πάρα πολύ και η βανίλια και η καραμέλα.

Τάκη, σας ευχαριστώ από καρδιάς για την συνέντευξη!