Σάββατο, Ιαν 29, 2022

Βασιλική Μιλλούση: «Υπάρχει μυρωδιά που έχει στιγματίσει τους αγώνες μου από την δεύτερή μου ολυμπιάδα στο Λονδίνο»

Η Βασιλική Μιλλούση έχει γεμίσει υπερηφάνεια την χώρα μας όχι μόνο για τα μετάλλια και τις διακρίσεις που έχει χαρίσει στην Ελλάδα αλλά και για τον σπάνιο χαρακτήρα της. Γεννήθηκε τον Μάιο του 1984, είναι πρωταθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική, στο άθλημα της δοκού. Οι επιτυχίες της ήρθαν από πολύ νωρίς καθώς κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, όταν ήταν ακόμα 16 ετών. Σήμερα έχει στο ενεργητικό της περισσότερα από 15 μετάλλια.

Ποσό σημαντικό είναι το άρωμα στη ζωή σας; 
Είμαι άνθρωπος που λατρεύει τα αρώματα. Συνδέω καταστάσεις με αρώματα και αναμνήσεις από τα όμορφα παιδικά μου χρόνια. Κάθε χρόνος έχει διαφορετική μυρωδιά!

Υπάρχει κάποια μυρωδιά που να έχει στιγματίσει κάποια σημαντική σας νίκη;
Υπάρχει μυρωδιά που έχει στιγματίσει τους αγώνες μου και περισσότερο από την δεύτερή μου ολυμπιάδα στο Λονδίνο, η οποία είναι από το αγωνιστικό μου κορμάκι, που το είχα πλύνει με συγκεκριμένο άρωμα, για να μου μυρίζει ωραία στον αγώνα και να μου φτιάχνει τη διάθεση!

Τι αρωματικές νότες πρωταγωνιστούν στα αρώματα που επιλέγετε;
Μου αρέσει η μυρωδιά από σανδαλόξυλο, πούδρα και ιδιαίτερα οι πιο καλοκαιρινές μυρωδιές που μου θυμίζουν ελληνικά νησιά!

Ποιες μυρωδιές σας δίνουν ενέργεια;
Ενέργεια μου δίνουν οι έντονες μυρωδιές από μπαχαρικά ή λουλούδια! Υπάρχουν φορές που άλλαξα άρωμα μόνο για τις προπονήσεις μου, για να μου αλλάξει η διάθεση!

Ποιο άρωμα σας ταξιδεύει στα παιδικά σας χρόνια; 
Τα αρώματα που με ταξιδεύουν στα παιδικά μου χρόνια είναι αυτά της οικογενειακής θαλπωρής, που μυρίζει σαπούνι της μαμάς και όμορφες μυρωδιές από ζεστό φαγητό!

Βασιλική, σας ευχαριστώ θερμά για την όμορφη συνέντευξη.
Εγώ σας ευχαριστώ πολύ!