Σάββατο, Ιαν 29, 2022

Μάθετε γιατί ένα άρωμα είναι το τέλειο δώρο

Υπάρχει η προκατάληψη ότι όταν κάνουμε δώρο ένα άρωμα σε κάποιον πρέπει να του ζητήσουμε ένα κέρμα για να αποφύγουμε τσακωμούς η χωρισμό. Ως αρωματοποιός και λάτρης των αρωμάτων ποτέ δεν είχα τέτοιες προκαταλήψεις. Τις ερωτικές μας σχέσεις τις κρατάμε υγιείς και τις προστατεύουμε αρχικά με το να σεβόμαστε τον σύντροφο αλλά και τον εαυτό μας. 

Το άρωμα είναι ένα κομψό δώρο που έχει συναισθηματική αξία. Το να χαρίσετε σε κάποιον ένα άρωμα δείχνει ότι έχετε σκεφτεί έντονα σε ποιον το δίνεται, έχετε σκεφτεί τι του αρέσει, δείχνει ότι έχετε αρχίσει να γνωρίζετε τα γούστα και τον χαρακτήρα του. Το άρωμα είναι ένα μοναδικό δώρο μιας και δεν είναι κάτι που οι άνθρωποι αγοράζουν συχνά. Μια όμορφη και πολυτελής μυρωδιά σημαίνει πως ο παραλήπτης αξίζει το έξοδο.Είναι κάτι που θα φοράει κάθε μέρα και θα σας σκέφτεται. Το να χαρίζεις σε κάποιον ένα άρωμα είναι σημάδι στοργής. 

Αναγνωρίζω το άγχος σας για την σωστή επιλογή. Σίγουρα, επιστημονικά μιλώντας πάντα, ένα νέο άρωμα μπορεί να μυρίζει διαφορετικά στη μύτη δύο ανθρώπων όπου ο ένας μπορεί να το θεωρήσει θαυμάσιο και ο άλλος αποκρουστικό. Εάν όμως ακολουθήσετε το παρακάτω απλό βήμα θεωρώ θα κάνετε  σωστή επιλογή. Πρέπει να λάβετε υπόψιν σας το στυλ και την προσωπικότητα ενός ατόμου, εκείνα θα σας οδηγήσουν στη σωστή επιλογή αρώματος. Εάν προτιμάει αθλητικό casual ντύσιμο τότε θα επιλέξετε ένα ελαφρύ άρωμα με υδάτινες σημειώσεις και με έντονες τις νότες εσπεριδοειδών,τα γνωστά σε όλους αρώματα φρεσκάδας. Εάν ντύνεται πιο κυριλέ τότε θα επιλέξετε ένα πιο έντονο άρωμα, μοιραίο με βασικά συστατικά το κεχριμπάρι και το Βετιβέρ.

Ο έρωτας γίνεται πιο έντονος όταν μας αρέσει πως μυρίζει κάποιος, από τη φυσική του μυρωδιά μέχρι το άρωμα του.

Ανακαλύψτε υπέροχες προτάσεις Ελληνικών αρωμάτων και δείξτε την αγάπη σας! Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.theodoroskalotinis.com