Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο άρωμα για εσάς;

Πιστεύω ότι «το καλύτερο άρωμα στον κόσμο είναι το άρωμα που σου πάει».  Η δημιουργία ενός αρώματος για εμάς τους αρωματοποιούς είναι μια μορφή τέχνης, ενώ για τον υπόλοιπο κόσμο το άρωμα είναι ο καλύτερος τρόπος για την ανάδειξη της προσωπικότητάς του, αφού το άρωμα εκφράζει αυτό που είμαστε και αισθανόμαστε. Σήμερα υπάρχει μεγάλη ποικιλία αρωμάτων όμως η διαδικασία επιλογής του ιδανικού, ενώ φαντάζει δύσκολη υπόθεση δεν είναι, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. Η οσμή είναι από τις πιο δυνατές αισθήσεις, καθώς αυτές συνδέονται στενά με τις αναμνήσεις. Όταν ένας άντρας η μια γυναίκα μυρίσει το άρωμα που του αρέσει επάνω σας θα το συνδέσει αμέσως στο μυαλό του με εσάς, και κάθε φορά που θα το μυρίζει θα σας σκέφτεται. Η επιλογή του σωστού αρώματος λοιπόν είναι ένα είδος ιεροτελεστίας…ψάχνεις για την αρωματική υπογραφή σου, για το διάφανο τατουάζ σου!

Τι σας ταιριάζει στα αλήθεια; Ποιο άρωμα είναι ιδανικό για εσάς;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ανακαλύψετε το ιδανικό άρωμα για εσάς:

  • Μην φορέσετε στο δέρμα σας το νέο άρωμα αν προηγουμένως δε το μυρίσετε σε blotter.
  • Δοκιμάστε τα αρώματα στον καρπό και στο εσωτερικό του αγκώνα διότι εκεί χτυπούν οι παλμοί της καρδιάς σας και το άρωμα παραμένει ζωντανό.
  • Μην τρίβετε το άρωμα που φορέσατε.
  • Η μύτη σας μπορεί να μπερδεύεται όταν δοκιμάσετε διαφορετικές συνθέσεις τη μία μετά την άλλη. Ένα κόλπο για να το αποφύγετε, είναι να μυρίσετε κόκκους καφέ  πριν συνεχίσετε με το επόμενο τεστ.
  • Χρειάζονται περίπου 20 λεπτά για να αποκαλύψει ένα άρωμα την συνολική μυρωδιά του.
  • Ποτέ μη δοκιμάζετε περισσότερα από 3 αρώματα.

Μπορείτε να διαλέξετε δύο αρώματα, ένα για κάθε περίσταση. Ένα πιο ελαφρύ και δροσερό για το πρωί και ένα έντονο με δυναμικό χαρακτήρα για το βράδυ!

Για παράδειγμα, αν θέλετε να νιώσετε φρέσκοι και σαγηνευτικοί την ημέρα προτιμήστε ένα άρωμα με βάση τα λουλούδια, την πούδρα ή προτιμήστε τα εσπεριδοειδή για να νιώσετε ζωηροί. Αν θέλετε να νιώσετε ρομαντικοί και σέξι προτιμήστε τα ανατολίτικα αρώματα τα οποία έχουν στη βάση κεχριμπάρι, μόσχο, βανίλια, κανέλα. Αυτές οι βαθιές νότες έχουν την ιδιότητα να γίνονται πολύ έντονες καθώς το σώμα σας θερμαίνεται, κάνοντάς σας να νιώθετε πολύ πιο επιθυμητοί.

Τα σωστά σημεία για να φορέσετε το άρωμα σας έτσι ώστε να διατηρηθεί η ευωδιά είναι τα σημεία στο σώμα που παράγουν περισσότερη θερμότητα τονίζοντας έτσι την μυρωδιά του. Αυτά είναι το εσωτερικό των καρπών, του αγκώνα, ο λαιμός, πίσω από τα αυτιά και στο εσωτερικό μέρος του γονάτου.

Για το τέλος σας άφησα ένα μοναδικό μυστικό… Δημιουργήστε στον αέρα ένα «σύννεφο αρώματος» το οποίο θα σκορπιστεί επάνω στο σώμα σας! Ψεκάστε 4-5 φορές ψηλά στον αέρα και τοποθετήστε το σώμα σας, με κλειστά μάτια, κάτω από το σημείο που ψεκάσατε. Έτσι το άρωμα θα σκορπιστεί επάνω στα μαλλιά, στα ρούχα και γενικά σε όλο σας το σώμα!

Ανακαλύψτε το απόλυτο γυναικείο άρωμα Royal Orchid eau de parfum…